Hoppa till sidans innehåll

INSTÄLLT! Nytt datum kommer.      Dressyr KM/Pay&Ride


INSTÄLLT tills vidare               

PROPOSITION

Gustavsbergs Ryttarsällskap hälsar välkomna till KM i Dressyr och Pay&Ride Datum kommer, troligen januari

 

Inför Klubbmästerskap Dressyr/Pay&Ride vill vi göra några påminnelser till alla som besöker vår anläggning gällande covid-19, Coronavirus. Läget i Sverige just nu innebär att det är av största vikt att var och en tar ansvar och begränsar sina sociala kontakter där smitta kan överföras. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindrig sådan uppmanas att avstå alla sociala kontakter (Folkhälsomyndigheten).

Max en medföljande/publik per start. Ta hjälp av varandra i möjligaste mån.

TÄNK PÅ: ● Stanna hemma om du är sjuk, även om du känner dig endast lite krasslig! ● Håll avstånd till varandra, ta inte i hand. ● Tvätta händerna med tvål och vatten minst 30 sekunder, ofta. ● Hosta och nys i armvecket ● Om du inte har tillgång till handtvätt kan du använda handsprit ● Begränsat utbud i cafeterian och inga sittplatser. ● Tänk på att ta med begränsat antal medhjälpare. ● Tänk på att hålla avstånd på läktaren. ● Äldre människor och personer i riskgrupper uppmanas att stanna hemma.

 

 1. Anmälan: Anmälan görs i TDB.  Instruktioner för hur man gör finns både med bilder och film på hemsidan, www.gustavsbergsrs.se. Ridskoleelever: Lägsta nivå för att delta denna gång är att man rider i en 60-minuters grupp och är mogen att genomföra ett dressyrprogram. Man måste stämma av klass och val av ponny/häst med sin ridlärare innan man anmäler sig. Ridskoleelever anger 3 hästalternativ, hästfördelning och eventuell lottning görs av SRFC utsedd instruktör. När det är fullt på ridskolehäst respektive ponny upprättas reservlista, detta kan alltså vara innan det är fullt i TDB. Max en start per ridskoleelev, max en start per ekipage för privatryttare.
 2. Tävlingen är öppen för ridskoleelever från 60 minutersgrupp och privatryttare. Tävlingen är endast öppen för medlemmar i GURS och uppstallade på anläggningen. OBS! Man kan vara medlem i flera klubbar MEN har endast rätt att delta i Klubbmästerskapet om man har licens utställd för GURS och tävlar för klubben i normala fall.
 3. Klasser: LC:1 (2015), LB:1 (2019), LA:1(2017)
 4. Ridskoleryttare: 350kr Privatryttare medlem: 150kr
 5. Startavgiften betalas via Swish till GURS innan tävlingen efter instruktioner i ryttarmeddelandet. Viktigt att ange namn i meddelandet. Startanmälan och avbockning i sekreteriatet ska ske innan framridning.
 6. Kafeterian är ej öppen men självservering finns från ca kl. 9.00 till sista start.
 7. Då vi har ont om parkering ber vi er samåka alt säga till om ni kommer med lastbil. 
 8. Tävlingsbana: Tävlingsledaren har rätt att utvisa en ryttare som inte beter sig enligt föreskrifterna i Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente (TR). 
 9. Framridning: Framridning sker i lilla ridhuset eller på uteridbanan om vädret/underlaget tillåter(20x60m, sand).
 10. Startlistor: Startlistan läggs ut på Equipe och med länk på GuRS hemsida och på facebook senast kl. 18:00 kvällen innan tävlingen.
 11. Ryttaren behöver ej tävlingsklädsel men man får gärna ha det. Gällande övrig utrustning skall Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglement (TR) följas ifall möjligt. Ryttaren eller hästen behöver ej licens, grönt kort eller mätintyg.
 12. Transporter parkeras nere på stora parkeringen. Privatbilar enligt anvisning i ryttarmeddelandet, ta helst inte bil eller samåk.
 13. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.gustavsbergsrs.se
 14. Alla deltagare (medlemmar i GuRS/uppstallade) hjälps åt med funktionärsuppgifter under dagen samt tävlingsfix.
 15. Pris: Placeringar i klubbmästerskapet delas ut i fyra kategorier: bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. Vid över 60% kan Pay&Ride rosett köpas i kafeterian för 40kr.
 16. Meetingpris i KMs fyra kategorier kommer utdelas vid luciashowen; bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. För att bli bästa ekipage krävs en placering i både dressyren och hoppningen på samma häst/ponny.
 17. Kontakt: This is a mailto link
 18. Tävlingsledare: Jeanette Eckhoff
 19. Domare: Åsa Abrahamsson

                       

 

 

 

                                         

                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 SEP 2018 16:20 Skribent: RS

Faktureringsuppgifter

Gustavsbergs Ryttarsällskap

Farsta Gärdes väg 9

134 40 Gustavsberg

Bankgiro 5896-9908

Swish 123 613 51 72

  

 potplant

  

 

 

 

logo

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Farsta Gärdesväg 9
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gustavsbergsrs....

Se all info