Hoppa till sidans innehåll

Hopp KM/Pay&Jump 18/10-2020


 

PROPOSITION

Gustavsbergs ryttarsällskap hälsar välkomna till KM i Hoppning och Pay&Jump 18/10-2020

 

Inför Klubbmästerskap Hoppning/Pay&Jump vill vi göra några påminnelser till alla som besöker vår anläggning gällande covid-19, Coronavirus. Läget i Sverige just nu innebär att det är av största vikt att var och en tar ansvar och begränsar sina sociala kontakter där smitta kan överföras. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindrig sådan uppmanas att avstå alla sociala kontakter (Folhälsomyndigheten).

Max en medföljande/publik per start. Ta hjälp av varandra i möjligaste mån.

TÄNK PÅ: ● Stanna hemma om du är sjuk, även om du känner dig endast lite krasslig! ● Håll avstånd till varandra, ta inte i hand. ● Tvätta händerna med tvål och vatten minst 30 sekunder, ofta. ● Hosta och nys i armvecket ● Om du inte har tillgång till handtvätt kan du använda handsprit ● Begränsat utbud i cafeterian och inga sittplatser. ● Tänk på att ta med begränsat antal medhjälpare. ● Tänk på att hålla avstånd på läktaren. ● Äldre människor och personer i riskgrupper uppmanas att stanna hemma.

 

1. Anmälan: Anmälan görs i TDB.  Instruktioner för hur man gör finns både med bilder och film på hemsidan och i facebookgruppen ”Gustavsbergsryttarsällskap/SRFC” Ridskoleelever: Lägsta nivå för att delta denna gång är att man rider i en 60-minuters grupp och utan problem kan rida en bana. Man måste stämma av klass och val av ponny/häst med sin ridlärare innan man anmäler sig. Ridskoleelever anger 3 hästalternativ, hästfördelning och eventuell lottning görs av SRFC utsedd instruktör. När det är fullt på ridskolehäst respektive ponny upprättas reservlista, detta kan alltså vara innan det är fullt i TDB. Max en start per ridskoleelev.

2. Tävlingen är öppen för ridskoleelever från 60 minutersgrupp och privatryttare. Tävlingen är endast öppen för medlemmar i GURS och uppstallade(även icke medlemmar) på anläggningen. OBS! Man kan vara medlem i flera klubbar MEN har endast rätt att delta i Klubbmästerskapet om man har licens utställd för GURS och tävlar för klubben i normala fall.

3.Klasser: 60cm-120cm. Man anmäler sig på den höjd man normalt tränar och tävlar. För privatryttare kommer avstämning mot Equipe göras.

4. Avgifter:

Ridskoleryttare: 350

Privatryttare medlem: 150

 

5.Betalning och startanmälan: Avgiften betalas i samband med startanmälan på plats i sekretariatet i kafeterian, annan instruktion för betalning kan komma i ryttarmeddelandet. Där uppvisas även giltigt vaccinationskort för privatägda hästar/ponny, innan urlastning för de som kommer från annat stall. Observera att vi är kontantfria, swish eller kort gäller. Startanmälan skall göras innan framridning. Var noga med smittskyddet.

6. Kafeterian är ej öppen men självservering finns från ca kl. 9.30 till sista start.

7. Då vi har ont om parkering ber vi er samåka alt säga till om ni kommer med lastbil. 

8. Tävlingsbana: Tävlingsledaren har rätt att utvisa en ryttare som inte beter sig enligt föreskrifterna i Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente (TR).  

9. Framridning: Framridning sker i lilla ridhuset eller på uteridbanan om vädret/underlaget tillåter(20x60m, sand). 

10. Startlistor: Startlistan läggs ut på Equipe och med länk på GuRS hemsida och på facebook senast kl. 18:00 kvällen innan tävlingen.

11. Ryttaren behöver ej tävlingsklädsel men man får gärna ha det. Gällande övrig utrustning skall Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglement (TR) följas ifall möjligt. Ryttaren eller hästen behöver ej licens, grönt kort eller mätintyg

12. Transporter parkeras nere på stora parkeringen. Privatbilar enligt anvisning i ryttarmeddelande

13. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.gustavsbergsrs.se

14. Alla deltagare (medlemmar i GuRS/uppstallade) hjälps åt med funktionärsuppgifter under dagen samt tävlingsfix.

15. Pris: Placeringar i klubbmästerskapet delas ut i fyra kategorier: bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. Vid felfri ritt i grundomgången kan Pay&Jump rosett köpas i kafeterian för 40kr. 

16. Meetingpris i KMs fyra kategorier kommer utdelas vid luciashowen; bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. För att bli bästa ekipage krävs en placering i både dressyren och hoppningen.

17. Kontakt: This is a mailto link

18. Tävlingsledare: Ylva Hultman

 

  

 

                                         

                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 SEP 2018 16:20 Skribent: RS

 

 

 

 potplant

 

 

 

 

 

logo

 

Bildresultat för agria häst

 

GTU logo sv 

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Farsta Gärdesväg 9
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info