Hoppa till sidans innehåll

Grönt kort


Grönt kort kurs!

Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort, oavsett om man är häst- eller ponnyryttare, kusk eller voltigör. Grönt kort är ett bevis på att du har den breda grundkunskap som behövs inför en tävlingsstart.


Följande åldersgränser gäller:
• Alla som är 18 år eller äldre, som inte har Grönt kort i dag men vill börja tävla, bör gå hela kursen. De kan dock välja att under en halvdag i stället göra både de delprov som kursen innehåller samt det slutliga praktiska och det teoretiska provet.
• Alla mellan 14-18 år ska delta i en obligatoriskt Grönt kort kurs.
• Från och med det år den tävlande fyller 13 år kan han/hon själv gå Grönt kort kursen och avlägga proven. Från och med 1/1 det år den tävlande fyller 14 år måste han/hon ha ett eget Grönt kort.
• För barn upp till och med 13 år gäller att målsman/vuxen person som idag inte har Grönt kort ska delta i kursen, och ta Grönt kort samt därefter ansvara för barnet och dess handlingar under tävling. Barnet rekommenderas delta på kursen tillsammans målsman/vuxen person.(Är barnet upp till och med 13 och går med målsman tas endast en kursavgift)
Uppsuttna krav gäller dock inte målsman, det är den tävlandes kunskap som ska intygas. Ridkunskapen intygas av lägst Ridlärare Level 1 eller C-tränare. Barn som är 12 år eller yngre och deltar tillsammans med målsman/annan vuxen, ska inte erlägga kursavgift.
Ett barn som gått Grönt kort-kurs med målsman vid 12 års ålder eller yngre måste alltså ändå gå om kursen själv, tidigast det år han/hon fyller 13 år.

Kursen hålls under följande datum: september 2020
Nästa kurs planeras hållas runt påsk

Plats: Vi ses i cafeterian första tillfället

 

Anmälan och frågor görs till This is a mailto link
Pris: 900kr för medlem i GURS och 1400kr för icke medlem
Bankgiro 5896-9908

Som betalningsreferens ange GK samt deltagarens namn.

 

Läs gärna mer och skriv ut intyg på:

ridsport.se
Svenska Ridsportförbundet officiella webbplats

 

 

 

Uppdaterad: 21 FEB 2020 10:28

Faktureringsuppgifter

Gustavsbergs Ryttarsällskap

Farsta Gärdes väg 9

134 40 Gustavsberg

Bankgiro 5896-9908

Swish 123 613 51 72

  

 potplant

  

 

 

 

logo

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Farsta Gärdesväg 9
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gustavsbergsrs....

Se all info