Gå till innehåll
Gustavsbergs Ryttarsällskap
Gustavsbergs Ryttarsällskap
En bild

Medlemskap

Oavsett om du är ridskoleelev, medryttare, hästägare eller bara tränar på anläggningen så bör du vara medlem i föreningen.

Som medlem stödjer du hela verksamheten för barn, ungdomar och vuxna med tävlingar, utbildningar och mycket annat kul som händer på anläggningen. Du får även tidningen Häst & ryttare hem i brevlådan. Föreningen jobbar tillsammans med Skärgårdens Rid- och Friskvårdscenter för en trevlig anläggning med mycket och bra aktiviteter för alla åldrar och nivåer. Som medlem i GURS omfattas du av Svenska Ridsportförbundets olycksfallsförsäkring hos Folksam. Läs mer om försäkringen här: https://www.ridsport.se/Omoss/forsakringar/ Länk till annan webbplats.

Medlemsavgifterna för 2024

Är du under 26 år blir du automatiskt medlem i ungdomssektionen, USEK, och kan vara med på deras aktiviteter oftast till ett lågt självkostnadspris.

  • Junior (t o m det år man fyller 20 år) 375 kr
  • Senior 475 kr
  • Familjemedlemskap 870 kr

Bankgiro 5896-9908 eller Swish 123 613 51 72

Glöm inte att ange ditt personnummer och en mailadress som betalningsreferens!

För nytt medlemskap behöver du fylla i medlemsansökan efter att du betalat in. Länk finns nedan. OBS! Ansökan godkänns EFTER att medlemsavgiften är inbetalad.

Medlemsår = kalenderår

Klicka här för att fylla i medlemsansökan!

Anledningen till att vi behöver fullständigt personnummer är för IdrottOnLine, som är det system "alla" idrottsföreningar i Sverige är knutna till, behöver fullständigt pesonnummer för att man ska "fastna" i system. Orsaken till det är att det systemet är basen för bidrag från stat och kommun och att föreningarna inte ska kunna fejka medlemmar för att kunna fuska sig till mer bidrag. När det sen tankas över till ridsportförbundet, eller vi gör utdrag i excel, följer de fyra sista siffrorna inte med. Det fullständiga personnumret möjliggör även automatisk adressuppdatering via folkbokföringen. Adresserna används för utskick av tidningen Häst & Ryttare (skickas ut av Ridsportförbundet).

Byter man ridklubb ligger man kvar i TDB på den klubb som man senast löste tävlingslicens genom, oavsett om därefter man byter klubb. För att ändra klubb i TDB måste man antingen lösa ny licens i den nya klubben eller ringa Ridsportförbundet och be dem ändra det manuellt.

Välkommen du också!

Publicerad: 2022-12-30

Senast uppdaterad: 2024-01-08

Författare: Sofia Palm

Sponsorer