Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Oavsett om du är ridskoleelev, medryttare, hästägare eller bara tränar på   anläggningen så bör du vara medlem i föreningen.

Som medlem stödjer du hela verksamheten för barn, ungdomar och vuxna med tävlingar, utbildningar och mycket annat kul som händer på anläggningen. Du får även tidningen Häst & ryttare hem i brevlådan. Föreningen jobbar tillsammans med Skärgårdens Rid- och Friskvårdscenter för en trevlig anläggning med mycket och bra aktiviteter för alla åldrar och nivåer. Som medlem i GURS omfattas du av Svenska Ridsportförbundets olycksfallsförsäkring hos Folksam. Läs mer om försäkringen här:

https://www.ridsport.se/Omoss/forsakringar/ 

Medlemsavgifterna för 2021

Är du under 26 år blir du automatiskt medlem i ungdomssektionen, USEK, och kan vara med på deras aktiviteter oftast till ett lågt självkostnadspris.

  • Junior (t o m det år man fyller 20 år) 345 kr
  • Senior 445 kr
  • Familjemedlemskap 870 kr

Bankgiro 5896-9908 eller Swish 123 613 51 72

Som betalningsreferens ange ditt tiosiffriga personnummer och  i meddelandet ange en kontaktmejladress!

För medlemskap fyll i "Medlemsansökan", se flik till vänster i menyn. OBS! Ansökan godkänns EFTER att medlemsavgiften är inbetalad.

Medlemsår = kalenderår

Klicka här för att fylla i medlemsansökan!

Anledningen till att vi behöver fullständigt personnummer är för IdrottOnLine, som är det system "alla" idrottsföreningar i Sverige är knutna till, behöver fullständigt pesonnummer för att man ska "fastna" i system. Orsaken till det är att det systemet är basen för bidrag från stat och kommun och att föreningarna inte ska kunna fejka medlemmar för att kunna fuska sig till mer bidrag. När det sen tankas över till ridsportförbundet, eller vi gör utdrag i excel, följer de fyra sista siffrorna inte med. Det fullständiga personnumret möjliggör även automatisk adressuppdatering via folkbokföringen. Adresserna används för utskick av tidningen Häst & Ryttare (skickas ut av Ridsportförbundet).

Byter man ridklubb ligger man kvar i TDB på den klubb som man senast löste tävlingslicens genom, oavsett om därefter man byter klubb. För att ändra klubb i TDB måste man antingen lösa ny licens i den nya klubben eller ringa Ridsportförbundet och be dem ändra det manuellt.

 Välkommen du också!

Uppdaterad: 17 FEB 2020 14:19 Skribent: Nina Ström

Faktureringsuppgifter

Gustavsbergs Ryttarsällskap

Farsta Gärdes väg 9

134 40 Gustavsberg

Bankgiro 5896-9908

Swish 123 613 51 72

  

 potplant

  

 

 

 

logo

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Farsta Gärdesväg 9
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gustavsbergsrs....

Se all info