Hoppa till sidans innehåll
ponnycup

Pay & Ride och klubbtävling 31/3-2019


PROPOSITION

Pay&Ride med klubbtävling 31/3-19

OBS! Uppdaterat 11/3! Nu öppen för externa, med reservation för ändring om anläggningen stänger igen-

OBS! Endast för hästar uppstallade på anläggningen

Första start för Lätt C:1 kl. 11.00, fasta starttider.

 1. Anmälan: Anmälan görs under arrangemang i TDB. Ridskoleelever anger flera alternativ, vi lottar om fler vill ha samma häst/ponny(man anmäler sig på en och skriver reserver i ”meddelande till arrangör). Observera alltså att även om man ”får plats” vid anmälan i TDB så beror det på hur många ridskoleelever som anmäler sig om hästarna räcker.  Anmälan stänger 21/3 kl 18.00 eller när klasserna är fulla, först till kvarn alltså. När det är fullt på ridskolehäst respektive ponny upprättas reservlista. Det är instruktör från ridskolan som slutligen bestämmer hästfördelningen.
 2. OBS! En start per ekipage gäller om tävlingen blir full. För ridskoleryttare gäller en start per ryttare.
 3. OBS! Endast hästar uppstallade på anläggningen kommer att få starta pga det rådande smittoläget. Medlemmar har förtur. Icke medlemmar får starta till en högre avgift.
 4. Klasser: LC:1, LB:1, LA:1
 5. Pay&Ride men även klubbtävling för de medlemmar som vill. Vi delar ut pris i 4 kategorier, Ridskolehäst, Ridskoleponny, Privathäst och Privatponny (vid minst 2 starter/kategori)
 6. Ridskoleelever: Lägsta nivå för att delta denna gång är att man rider i en 60-minuters grupp och självständigt kan rida fram och genomföra ett program. Man måste stämma av klass och val av ponny/häst med sin ridlärare innan man anmäler sig.
 7. Avgift: 150 kr start privathäst/ponny(medlem). 250 kr start privathäst/ponny(icke medlem) och 350 kronor ridskolehäst/ponny.
 8. Betalning och startanmälan: Avgiften betalas i samband med startanmälan på plats i sekretariatet i kafeterian. Observera att vi är kontantfria, swish eller kort gäller.
 9. Kafeterian är öppen från ca kl. 10.00 till sista start.
 10. Tävlingsbana: Tävlingsledaren har rätt att utvisa en ryttare som inte beter sig enligt föreskrifterna i Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente (TR).  
 11. Framridning: Framridning sker i lilla ridhuset eller på uteridbanan om vädret/underlaget tillåter(20x60m, sand). 
 12. Startlistor: Startlistan läggs ut på Equipe senast kl. 18:00 kvällen innan tävlingen. 
 13. Klädsel & utrustning: Ryttaren behöver ej tävlingsklädsel men man får gärna ha det. Gällande övrig utrustning skall Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente (TR) följas ifall möjligt. Ryttaren eller hästen behöver ej licens, grönt kort eller mätintyg
 14. Alla deltagare (medlemmar i GuRS/uppstallade) hjälps åt med funktionärsuppgifter under dagen samt tävlingsfix.
 15. Kontakt: This is a mailto link

 

 

 

Uppdaterad: 17 SEP 2018 16:20 Skribent: RS

 

 

 potplant

 

 

 

 

 

logo

 

 

 

Bildresultat för agria häst

 

GTU logo sv

 

husman

 

Resia_rgb_300ppi

 

 

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Idrottsvägen
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: 0857031715
E-post: This is a mailto link

Se all info