Hoppa till sidans innehåll

KM i Dressyr och Pay&Ride 2019


 

PROPOSITION

 

Gustavsbergs ryttarsällskap hälsar välkomna till KM i Dressyr och Pay&Ride 24/11-2019

 

1. Anmälan: Anmälan görs i TDB.  Instruktioner för hur man gör finns både med bilder och film på hemsidan och i facebookgruppen ”Gustavsbergsryttarsällskap/SRFC” Ridskoleelever: Lägsta nivå för att delta denna gång är att man rider i en 60-minuters grupp och självständigt kan rida ett dressyrprogram. Man måste stämma av klass och val av ponny/häst med sin ridlärare innan man anmäler sig. Ridskoleelever anger 3 hästalternativ, hästfördelning och eventuell lottning görs av SRFC utsedd instruktör. När det är fullt på ridskolehäst respektive ponny upprättas reservlista. Max en start per ridskoleelev eller max en start per privatekipage.

2.Tävlingen är öppen för ridskoleelever från 60 minutersgrupp och privatryttare. I första hand för medlemmar i GURS, endast om plats finns får övriga starta P&R. OBS! Man kan vara medlem i flera klubbar och även om man har licens för annan klubb är man berättigad att delta i KM om man har medlemskap i GURS.

3.Klasser: LC:1, LB:1, LA:1

4. Avgifter

Ridskoleryttare: 350

Privatryttare medlem: 150

Privatryttare ej medlem: 250

5. Betalning och startanmälan: Avgiften betalas i samband med startanmälan på plats i sekretariatet i kafeterian. Där uppvisas även giltigt vaccinationskort för privatägda hästar/ponny, innan urlastning för de som kommer från annat stall. Observera att vi är kontantfria, swish eller kort gäller. Startanmälan skall göras innan framridning. Var noga med smittskyddet.

6. Kafeterian är öppen från ca kl. 9.00 till sista start.

7. Då vi har ont om parkering ber vi er samåka alt säga till om ni kommer med lastbil.  

8. Tävlingsbana: Tävlingsledaren har rätt att utvisa en ryttare som inte beter sig enligt föreskrifterna i Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente (TR).  

9. Framridning: Framridning sker i lilla ridhuset eller på uteridbanan om vädret/underlaget tillåter(20x60m, sand). 

10. Startlistor: Startlistan läggs ut på Equipe och med länk på GuRS hemsida och på facebook senast kl. 18:00 kvällen innan tävlingen. 

11. Ryttaren behöver ej tävlingsklädsel men man får gärna ha det. Gällande övrig utrustning skall Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglement (TR) följas ifall möjligt. Ryttaren eller hästen behöver ej licens, grönt kort eller mätintyg

12. Transporter parkeras nere på stora parkeringen. Privatbilar enligt anvisning i ryttarmeddelande 

13. Karta och vägbeskrivning finns på hemsidan www.gustavsbergsrs.se 

14. Alla deltagare (medlemmar i GuRS/uppstallade) hjälps åt med funktionärsuppgifter under dagen samt tävlingsfix.

15. Pris: Placeringar i klubbmästerskapet delas ut i fyra kategorier: bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. Vid resultat över 60% kan rosett köpas i kafeterian för 40kr. 

16. Meetingpris i KMs fyra kategorier kommer utdelas vid luciashowen; bästa ridskoleekipage ponny, bästa ridskoleekipage häst, bästa privatekipage ponny och bästa privatekipage häst. För att bli bästa ekipage krävs en placering i både dressyren och hoppningen.

17. Kontakt: This is a mailto link

 18. Tävlingsledare: Jeanette Eckhoff

                                           

                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 SEP 2018 16:20 Skribent: RS

 

 

 

 potplant

 

 

 

 

 

logo

 

Bildresultat för agria häst

 

GTU logo sv 

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Idrottsvägen
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: 0857031715
E-post: This is a mailto link

Se all info