Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap


Oavsett om du är ridskoleelev, medryttare, hästägare eller bara tränar på   anläggningen så bör du vara medlem i föreningen.

Som medlem stödjer du hela verksamheten för barn, ungdomar och vuxna med tävlingar, utbildningar och mycket annat kul som händer på anläggningen. Du får även tidningen Häst & ryttare hem i brevlådan. Föreningen jobbar tillsammans med Skärgårdens Rid och Friskvårdscenter för en trevlig anläggning med mycket och bra aktiviteter för alla åldrar och nivåer.

 

Medlemsavgifterna för 2020  (fastställda på årsmötet 2019-01-28)

Är du under 26 år blir du automatiskt medlem i ungdomssektionen och kan vara med på deras aktiviteter oftast till ett lågt självkostnadspris.

  • Junior (t o m det år man fyller 20år) 325 kr
  • Senior 425 kr
  • Familjemedlemskap 850 kr

Bankgiro 5896-9908

Som betalnings referens ange ditt 10 siffriga personnummer och  i meddelandet ange en kontaktmail adress!

För medlemskap fyll i "Medlemsansökan", se flik till vänstter i menyn. Ansökans godkänns då medlemsavgiften är inbetalad.

Medlemsår = kalenderår

 

Anledningen till att vi behöver fullständigt personnummer är för IdrottOnLine, som är det system 'alla' idrottsföreningar i Sverige är knutna till, behöver fullständigt pesonnummer för att man ska 'fastna' i system. Orsaken till det är att det systemet är basen för bidrag från stat och kommun och att föreningarna inte skall kunna fejka medlemmar för att kunna fuska sig till mer bidrag. När det sen tankas över till ridsportförbundet, eller vi gör utdrag i excel följer de fyra sista siffrorna inte med. Det fullständiga personnumret möjliggör även automatisk adressuppdatering via folkbokföringen. Adresserna används för utskick av tidningen Häst & Ryttare (skickas ut av Ridsportförbundet).

Byter man ridklubb ligger man kvar i TDB på den klubb som man senast löste tävlingslicens genom, oavsett om därefter man byter klubb. För att ändra klubb i TDB måste man antingen lösa ny licens i den nya klubben eller ringda Ridsportförbundet och be dem ändra det manuellt.

 Välkommen du också!

Uppdaterad: 31 AUG 2018 22:30 Skribent: Katarina Stannervik

 

 

 

 potplant

 

 

 

 

 

logo

 

Bildresultat för agria häst

 

GTU logo sv 

 

Postadress:
Gustavsbergs RS - Ridsport
Idrottsvägen
13440 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: 0857031715
E-post: This is a mailto link

Se all info